Kjøpe L-tryptophan Uten Resept

Kjøpe L-tryptophanKjøpe L-tryptophan På Nettet Uten Resept

L-TRYPTOPHAN INDIKASJONER


L-tryptofan er en aminosyre som er laget av plante-eller dyrekilder.

L-tryptofan er blitt brukt i alternativ medisin som et hjelpemiddel for å behandle søvnproblemer (søvnløshet), angst, depresjon, premenstruelt syndrom, oppmerksomhetssvikt-lidelse, og for røykeavvenning og andre forhold.
Ikke alle bruker for l-tryptofan har blitt godkjent av FDA. L-tryptophan bør ikke erstattes av medisiner foreskrevet for deg av legen din.

L-tryptophan blir ofte solgt som en urte supplement. Det er ingen regulerte produksjon standarder i stedet for mange urte forbindelser og noen markedsført kosttilskudd har blitt funnet å være forurenset med giftige metaller eller andre stoffer. Herbal / kosttilskudd bør kjøpes fra en pålitelig kilde for å minimere risiko for forurensning.

Det er farlig å prøve og kjøpe l-tryptophan på Internett eller fra leverandører utenfor USA. Salg og distribusjon av l-tryptophan utenfor USA er ikke i samsvar med forskrift av Food and Drug Administration (FDA) for sikker bruk av denne medisinen.

L-tryptophan kan også brukes til andre formål som ikke er nevnt i denne produktguiden.

L-TRYPTOPHAN INSTRUKSJONER


Når de vurderer bruk av urte kosttilskudd, søke råd fra legen din. Du kan også vurdere å konsultere en utøver som er opplært i bruk av urte / helse kosttilskudd.

Hvis du velger å ta l-tryptofan, bruke den som anvist på pakken eller som anvist av legen din, apotek eller annen helsepersonell. Ikke bruk mer av l-tryptophan enn det som er anbefalt på etiketten.

DOSERING

Ta medisinen som foreskrevet av legen din.

Ta en eller to kapsler daglig. For optimalt opptak, ta separat fra proteinholdige matvarer og kosttilskudd som inneholder protein eller aminosyrer.

L-TRYPTOPHAN LAGRING


Butikk L-tryptophan ved romtemperatur unna fuktighet og varme.

MER INFO

L-tryptofan er en proteinbyggekloss som kan finnes i mange plante-og animalske proteiner.

Ikke bruk dette produktet hvis du er allergisk mot l-tryptofan.

Før du bruker l-tryptophan, snakk med legen din, apotek, herbalist eller annet helsepersonell. Du kan ikke være i stand til å bruke l-tryptophan hvis du har visse medisinske tilstander.

Hvis du har visse vilkår, kan det hende du trenger en dose justering eller spesielle tester for å trygt bruke dette produktet. Før du bruker l-tryptophan, snakk med legen din, apotek, herbalist eller annet helsepersonell hvis du har:

leversykdom;

nyresykdom;

eosinofili (høye nivåer av en spesiell type hvite blodlegemer), eller

en muskelforstyrrelser (for eksempel fibromyalgi).

Det er ikke kjent om l-tryptofan er skadelig for en ufødte baby. Ikke bruk dette produktet uten å snakke med helsepersonell hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid under behandlingen. L-tryptophan kan gå over i morsmelk og kan skade en pleie baby. Spør din lege før du bruker l-tryptofan hvis du ammer en baby. Ikke gi noen urte / helse supplement til et barn uten råd fra en lege.

Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du har noen av disse tegnene på en allergisk reaksjon: elveblest, pustevansker, hevelser i ansiktet, lepper, tunge eller svelg.

I 1989, en livstruende tilstand som kalles eosinofili-myalgi syndrom (EMS) forekom hos mange mennesker ved hjelp av L-tryptofan og noen døde av tilstanden. Alle disse menneskene hadde tatt L-tryptophan distribuert av et selskap i Japan. Dette L-tryptofan ble funnet å inneholde spornivåer urene bestanddeler. Siden den gang, har FDA begrenset tilgjengeligheten av L-tryptofan i USA har imidlertid økt bruk av Internett gjort mange kosttilskudd tilgjengelig fra ikke-amerikanske kilder.
Det har ikke vært noen publiserte tilfeller av EMS løpet av de siste flere år, men du bør være klar over symptomene. Ring legen din med en gang hvis du har noen av følgende:

alvorlig muskelsmerter (oftest i skuldrene, ryggen, eller ben);

svakhet, nummenhet, prikking eller brennende smerte (spesielt om natten);

skjelving eller rykninger muskelbevegelser;

hevelse i noen del av kroppen din;

hudforandringer (tørrhet, gulnet, herding);

pustevansker, eller ujevn hjerterytme.

Mindre alvorlige bivirkninger kan omfatte:

munntørrhet, halsbrann, raping, gass;

kvalme, oppkast, diaré;

døsighet eller ør;

tåkesyn;

svakhet, mangel på koordinering;

hodepine, eller mistet appetitten.

Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og andre som kan oppstå.

Ring legen din for medisinske råd om bivirkninger.

Kjøpe L-tryptophan