Kjøpe Hydreasyn (Hydrea) Uten Resept

Kjøpe HydreasynKjøpe Hydreasyn På Nettet Uten Resept

HYDREASYN (HYDREA) INDIKASJONER


Hydroxyurea brukes til å behandle hudkreft (melanom), en kreft i de hvite blodceller som kalles kronisk myelocytic leukemi (KML), og metastatisk kreft (kreft som har spredt seg) av eggstokkene. Denne medisinen kan også gis sammen med strålebehandling for hode og nakke kreft (primær plateepitelkreft).
Hydroksyurea brukes også for voksne pasienter med sigdcelleanemi å unngå smertefulle episoder, og redusere behovet for blodoverføringer. Det fungerer ved å gjøre de røde blodcellene mer fleksibel.

HYDREASYN (HYDREA) INSTRUKSJONER


Før du begynner behandling med hydroksyurea, bør du og legen din snakke om det gode denne medisinen vil gjøre så vel som risikoen ved å bruke det.

Ta dette legemidlet nøyaktig som anvist av legen din. Ikke bruk mer av det, må du ikke bruke det oftere, og ikke bruk det for en lengre tid enn legen bestilt.

Denne medisinen kommer med en pasientinformasjon innsats. Les og følg instruksjonene i innsatsen forsiktig. Spør legen din hvis du har spørsmål.

Hydroxyurea bør håndteres med forsiktighet, og folk som ikke tar dette legemidlet bør være forsiktig for å unngå å berøre den. For å redusere sjansen for å berøre medisin:
Bruk engangshansker når du håndterer hydroxyurea eller flasker som inneholder hydroksyurea.
Vask hendene før og etter kontakt med flaske eller kapsler.
Hvis pulveret fra kapselen er sølt, bør du tørke den opp umiddelbart med en fuktig engangshåndkle og kast den i en lukket beholder, for eksempel en plastpose.
Du bør holde medisin unna barn og kjæledyr.
Du bør kontakte legen din for å få instruksjoner om hvordan du kan kvitte deg med kapsler som er forbi utløpsdatoen.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

DOSERING

Doseringen av legemidlet vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av dette legemidlet. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av legemiddel som Så avhenger av styrken av legemidlet. Også antall doser du tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid du tar medisinen avhenge av den medisinske problem som du bruker medisinen.
For oral doseringsform (kapsler):
For kreft i hode og nakke, eggstokker, eller hud:

Voksne-Dose er basert på kroppsvekt og må bestemmes av legen din. Dosen er 80 milligram (mg) pr kilogram (kg) av kroppsvekt, tatt som en enkelt dose hver tredje dag.
Barn-Bruk og dose må bestemmes av legen din.

For kronisk myelocytic leukemi (KML):

Voksne-Dose er basert på kroppsvekt og må bestemmes av legen din. Dosen er 30 milligram (mg) pr kilogram (kg) av kroppsvekt per dag, tatt som en enkelt dose.
Barn-Bruk og dose må bestemmes av legen din.

For sigdcelleanemi:

Voksne-Dose er basert på kroppsvekt og må bestemmes av legen din. Dosen er 15 milligram (mg) pr kilogram (kg) av kroppsvekt per dag, tatt som en enkelt dose. Legen din kan øke dosen etter behov. Imidlertid er den dose som regel ikke mer enn 35 mg per kg kroppsvekt per dag.
Barn-Bruk og dose må bestemmes av legen din.

HYDREASYN (HYDREA) LAGRING


Oppbevar legemidlet i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Beskyttes mot frost.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke holde utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen på jevnlige besøk for å sørge for at denne medisinen virker som den skal. Blodprøver kan være nødvendig for å sjekke for uønskede effekter.

Pass på at legen din vet om du er gravid før du bruker dette legemidlet. Ved hjelp av denne medisinen mens du er gravid kan skade det ufødte barnet. Hvis du tror du har blitt gravid mens du bruker medisinen, forteller legen din med en gang.

Mens du behandles med hydroksyurea, og etter at du slutter å bruke det, ikke har noen vaksinasjoner (vaksiner) uten legens godkjennelse. Hydroxyurea kan senke kroppens motstand, og det er en sjanse du kanskje få infeksjon vaksinen er ment å forhindre. I tillegg bør andre personer som bor i din husstand ikke få levende vaksiner (f.eks, nasal influensa vaksine, meslinger, kusma eller røde hunder) siden det er en sjanse for at de kunne passere smitte videre til deg. Unngå også personer som har hatt en levende vaksine. Ikke komme nær dem og ikke bo i samme rom med dem på veldig lenge. Hvis du ikke kan ta disse forholdsreglene, bør du vurdere iført en beskyttende ansiktsmaske som dekker nese og munn.

Hydroxyurea kan midlertidig redusere antall hvite blodlegemer i blodet, noe som øker sjansen for å få en infeksjon. Den kan også redusere antallet av blodplater, som er nødvendige for riktig blodpropp. Hvis dette skjer, er det visse forholdsregler du kan ta, spesielt når din blodprosent er lav, for å redusere risikoen for infeksjon eller blødning:


Hvis du kan, unngå folk med infeksjoner. Sjekk med legen din umiddelbart hvis du tror du får en infeksjon, eller hvis du får feber eller frysninger, hoste eller heshet, korsryggen eller siden smerte, eller smertefull eller vanskelig vannlating.
Sjekk med legen din umiddelbart hvis du merker unormale blødninger eller blåmerker, svart, tjæreaktig avføring, blod i urinen eller avføring, eller finne røde flekker på huden din.
Vær forsiktig når du bruker en vanlig tannbørste, tanntråd, eller tannpirker. Din lege, tannlege, eller sykepleier kan anbefale andre måter å rense tennene og tannkjøttet. Sjekk med legen din før du tar noen tannarbeid gjort.
Ikke berør øynene eller innsiden av nesen din med mindre du nettopp har vasket hendene, og har ikke rørt noe annet i mellomtiden.
Vær forsiktig så du ikke skjærer deg når du bruker skarpe gjenstander som en barberhøvel eller fingernegl eller tånegl kuttere.
Unngå kontakt med sport eller andre situasjoner hvor blåmerker eller skader kan oppstå.

Ved hjelp av denne medisinen i lang tid kan øke risikoen for å utvikle kreft i blodet (leukemi). Snakk med legen din dersom du har spørsmål om denne risikoen.

Denne medisinen kan føre til midlertidig tap av hår hos noen mennesker. Etter at behandlingen er avsluttet, bør normal hårvekst tilbake, selv om det nye hår kan være litt forskjellig farge eller struktur.

Ikke ta andre legemidler uten at de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisiner og urte-eller vitamintilskudd.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et legemiddel forårsaker noen uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de kan trenge legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart hvis noen av følgende bivirkninger oppstå:
Mer vanlig

Hoste eller heshet
feber eller frysninger
nedre del av ryggen eller siden smerte
smertefull eller vanskelig vannlating

Mindre vanlig

Svart, tjæreaktig avføring
sverting av negler og tånegler
blod i urinen eller avføring
finne røde flekker på huden
sår i munnen og på leppene
uvanlige blødninger eller blåmerker

Sjeldne

Forvirring
kramper (anfall)
problemer med vannlating
svimmelhet
hodepine
leddsmerter
se, høre eller føle ting som ikke er der
hevelse i føttene eller leggene

Forekomsten ikke kjent

Blødning under huden
blemmer på huden
blålig eller blek farge på huden på fingrene eller tær
kulde i fingre eller tær
kraterlignende sår på huden
kløe i huden
nummenhet eller prikking i fingre eller tær
smerter i fingre eller tær
uvanlig tretthet eller svakhet
vekttap

Få akutt hjelp umiddelbart hvis noen av følgende symptomer på overdosering forekommer:

Symptomer på overdosering
Skalering av huden på hender og føtter
alvorlig mørkere hudfarge
sårhet
sår i munnen og på leppene
hevelse i håndflatene og fotsålene
fiolett rødme i huden

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger legehjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell kunne fortelle deg om måter å forhindre eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege dersom noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme eller dersom du har noen spørsmål om dem:
Mer vanlig:

Diaré, tretthet, tap av matlyst, kvalme eller oppkast.

Mindre vanlige:

Forstoppelse, rødhet i huden på stedet av bestråling, hudutslett og kløe.

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker noen andre effekter, sjekk med din lege.

Ring legen din for medisinske råd om bivirkninger.

Kjøpe Hydreasyn