Kjøpe Hoodia Uten Resept

Kjøpe HoodiaKjøpe Hoodia På Nettet Uten Resept

HOODIA INDIKASJONER


Hoodia er en naturlig appetitt suppressant som hjelper deg å redusere din interesse for mat og gjør at du føler deg mett raskere og lengre.

HOODIA INSTRUKSJONER


Bruken av Hoodia i kulturelle og tradisjonelle innstillinger kan avvike fra konseptene akseptert av dagens vestlig medisin. Når de vurderer bruk av urte kosttilskudd, er konsultasjon med en primær helsepersonell tilrådelig. I tillegg kan samråd med en utøver opplært i bruk av urte / helse kosttilskudd være gunstig, og koordinering av behandling blant alle helsepersonell som er involvert kan være en fordel.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, og du bruker den regelmessig, ta den så snart som mulig. Hvis du ikke husker det før senere, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Ta Hoodia kun som anvist av lege, farmasøyt eller annet helsepersonell.

DOSERING

Ta 3 kapsler, 3 ganger hver dag, for de første 10 dagene. Ta ca 30 minutter før måltider.

HOODIA LAGRING


Oppbevar ved romtemperatur unna fuktighet, varme og sollys. Må ikke brukes hvis forseglingen er brutt.

Pasienter bør ikke ta hoodia uten først å snakke med legen sin dersom de:

har diabetes eller tar en medisin for å kontrollere blodsukkernivået,
har hjerteproblemer eller ta noen hjertemedisiner,
har en blødning eller blodpropp lidelse eller tar en medisin for å øke eller redusere blodpropp i blodet slik som aspirin, warfarin (Coumadin), eller heparin,
anoreksi, bulimi eller andre spiseforstyrrelser.

Pasienter kan ikke være i stand til å ta hoodia, eller kan kreve spesiell oppfølging under behandling hvis de har noen av forholdene eller tar noen av legemidlene som er listet ovenfor.

Hoodia har ikke blitt evaluert av FDA for sikkerhet, effektivitet, eller renhet. Alle potensielle risikoer og / eller fordeler ved Hoodia kan ikke være kjent. I tillegg er det ingen regulerte produksjon standarder i stedet for disse forbindelser. Det har vært tilfeller der urte / helse kosttilskudd har blitt solgt som var forurenset med giftige metaller eller andre rusmidler. Herbal / kosttilskudd bør kjøpes fra en pålitelig kilde for å minimere risiko for forurensning.

Hoodia er tilgjengelig for kjøp i butikker og på nettet, men har kliniske studier ikke bevist Hoodia effektivitet eller sikkerhet. Faktiske mengder av hoodia i annonserte produktene kan ikke alltid bli bekreftet, og produkter kan være falske eller forurenset. Fordi mange av disse produktene er markedsført for vekttap, men har ikke blitt klinisk evaluert, produsentene er i strid med Federal Food, Drug, og Cosmetic Act.

Pasienter bør snakke med sin lege før du tar Hoodia om de har noen andre medisinske tilstander, allergier (særlig til planter), eller om de tar andre medisiner eller urte / helse kosttilskudd.

Pasienter bør ikke ta hoodia uten først å snakke med legen sin om de er gravide eller kan bli gravid.

Pasienter bør ikke ta hoodia uten først å snakke med legen sin hvis de ammer.

Det er ingen tilgjengelig informasjon om bruk av Hoodia av barn. Ikke gi noen urte / helse supplement til et barn uten først å snakke med barnets lege.

Det er ingen kjente restriksjoner på mat, drikke, eller aktiviteten mens du tar Hoodia, med mindre annet er regissert av en helsepersonell.

Pasienter bør snakke med legen sin om eventuelle bivirkninger de kan utvikle seg.

Kjøpe Hoodia