Kjøpe Harbahn (Urispas) Uten Resept

Kjøpe HarbahnKjøpe Harbahn På Nettet Uten Resept

HARBAHN (URISPAS) INDIKASJONER


Harbahn (flavoksat) reduserer muskelspasmer av blæren og urinveiene.

Harbahn brukes til å behandle blære symptomer som hyppig eller påtrengende vannlating, økt natt vannlating, blære smerte, og inkontinens (urinlekkasje). Disse blæren symptomer er ofte forårsaket av overaktiv blære, prostata utvidelse, blære infeksjoner, eller irritasjon i urinrøret.
Harbahn vil ikke behandle en bakteriell eller fungal blæreinfeksjon. Infeksjoner må behandles med antibiotika.

Harbahn kan også brukes til andre formål som ikke er nevnt i denne medisinen guide.

HARBAHN (URISPAS) INSTRUKSJONER


Ta denne medisinen akkurat som foreskrevet av legen din. Ikke ta det i større mengder eller lenger enn anbefalt. Følg instruksjonene på resept etiketten.

Sjekk etiketten på medisin for nøyaktig dosering instruksjoner.
En ekstra pakningsvedlegget er tilgjengelig med Harbahn. Snakk med apoteket hvis du har spørsmål om denne informasjonen. Ta Harbahn gjennom munnen 30 minutter etter å ha spist det samme måltidet hver dag.
Svelg Harbahn helhet. Ikke knus, knuse, tygge, eller åpne kapsler før du svelger.
Hvis du glemmer en dose av Harbahn, ta den så snart som mulig. Hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke ta to doser samtidig. Hvis du går glipp av mer enn to dose Harbahn, ta kontakt med legen din for å få instruksjoner.

DOSERING

Ta denne medisinen akkurat som foreskrevet av legen din. Ikke ta det i større mengder eller lenger enn anbefalt.

HARBAHN (URISPAS) LAGRING


Lagre dette produktet på en romtemperatur på 77 grader F (25 grader C) vekk fra lys og fuktighet. Kort lagring mellom 59-86 grader (15-30 grader C) er tillatt.

HARBAHN (URISPAS) MER INFO:


Aktiv ingrediens: flavoksatDu bør ikke bruke denne medisinen hvis du er allergisk mot Harbahn, eller hvis du har ubehandlet eller ukontrollert trangvinkelglaukom, en blokkering i fordøyelsessystemet (mage eller tarm), eller hvis du ikke klarer å urinere.

Før du bruker Harbahn, fortelle legen din hvis du har glaukom eller urinveisproblemer.
Harbahn kan forårsake døsighet eller tåkesyn. Vær forsiktig hvis du kjører eller gjøre noe som krever at du er våken og i stand til å se klart. Det kan være andre medisiner som kan samhandle med flavoksat. Fortell legen din om alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner du bruker. Dette inkluderer vitaminer, mineraler, urte produkter og legemidler forskrevet av andre leger. Ikke begynn å bruke en ny medisin uten å fortelle legen din. Ha en liste med deg om alle medisinene du bruker og viser denne listen til noen lege eller annet helsepersonell som behandler deg.

Slutt å bruke denne medisinen, og ringe legen din hvis du har alvorlige bivirkninger som for eksempel varm og tørr hud, forvirring, pounding hjerteslag, flagrende i brystet, eller hvis du slutter å tisse.

Vær sikker på at legen din vet om du har:

en blokkering i magen eller tarmen;

en historie med magesår eller blødning, eller

hvis du ikke klarer å urinere.

Før du bruker den, fortelle legen din dersom du er allergisk mot noen medikamenter, eller hvis du har:

glaukom; or

urinveisproblemer.

Hvis du har noen av disse forholdene, kan det hende du trenger en dose justering eller spesielle tester for å trygt ta Harbahn.
FDA graviditet kategori B. Denne medisinen er ikke forventet å være skadelig for en ufødte baby. Fortell legen din dersom du er gravid eller planlegger å bli gravid under behandlingen. Det er ikke kjent om flavoksat går over i morsmelk eller hvis det kan skade en pleie baby. Ikke bruk denne medisinen uten å fortelle legen din hvis du ammer en baby.

Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du har noen av disse tegnene på en allergisk reaksjon: elveblest, pustevansker, hevelser i ansiktet, lepper, tunge eller svelg. Slutte å bruke flavoksat og ringe legen din med en gang hvis du har noen av disse alvorlige bivirkninger:


varm, tørr hud og ekstrem tørste;

forvirring;

pounding hjerteslag, flagrende i brystet, eller

urinering mindre enn vanlig eller ikke i det hele tatt.

Mindre alvorlige bivirkninger kan omfatte:

tørr munn;

tåkesyn;

kvalme, oppkast;

døsighet, nervøsitet;

spinne sensasjon;

hodepine; or

feber.

Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og andre som kan oppstå. Ring legen din for medisinske råd om bivirkninger.

Kjøpe Harbahn