Kjøpe Erexin-V Uten Resept

Kjøpe Erexin-VKjøpe Erexin-V På Nettet Uten Resept

EREXIN-V INDIKASJONER


Erexin-V er markedsført som en mannlig ekstrautstyr produkt som bidrar til å øke blodtilførselen til penis for å oppnå en sterkere ereksjon. Produktet hevder å ha en synergistisk blanding av ingredienser som jobber sammen for å fremme seksuell funksjon. Formelen hensikt er å utvide blodårene i penis, og øker blodgjennomstrømningen og ereksjon størrelse og fremme dannelse av nitrogenoksid, et nødvendig element i å produsere en ereksjon.

EREXIN-V INSTRUKSJONER


Bruk Erexin-V nøyaktig som foreskrevet av legen din.

Ikke bruk i større eller mindre mengder eller lenger enn anbefalt.
Som et kosttilskudd, ta 3 kapsler med et glass vann. Ikke overskrid 6 kapsler daglig.
Hvis du glemmer en dose av Erexin-V, bruke det så snart som mulig. Hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke bruk to doser på en gang.

Spør helsepersonell eventuelle spørsmål du måtte ha om hvordan du bruker Erexin-V.

EREXIN-V LAGRING


Oppbevar Erexin-V ved romtemperatur mellom 68 og 77 grader F (20 og 25 grader C). Oppbevares beskyttet mot varme, fuktighet og lys. Hold Erexin-V utilgjengelig for barn.

EREXIN-V MER INFO:


Ingredienser: L-arginin, noe som kan øke nivåene av nitrogenoksid og Yohimbe å stimulere blodtilførselen til penis, Horny Goat Weed, også kjent som Epimedium, øker sexlysten, Saw Palmetto er ofte brukt til å støtte prostata; Catuaba og peruanske Maca er aphrodisiacs. Tribulus terrestris fremmer sunne testosteronnivå og har vist seg å være et effektivt tillegg til mannlige ekstrautstyr formler. Blåbær blad er som oftest brukes til å behandle diabetes, kan Avena Sativa forsterke libido og eurycoma kan påvirke hormonene i kroppen som signaliserer testosteron produksjonen.

Erexin-V er ikke en farmasøytisk medikament og inneholder ingen av de syntetiske kjemikalier som finnes i reseptbelagte medisiner.

IKKE bruk Erexin-V hvis:

du er allergisk mot noen av innholdsstoffene i Erexin-V.

Noen medisinske tilstander kan samhandle med Erexin-V. Rådfør deg med lege eller apotek dersom du har noen medisinske tilstander, spesielt hvis noe av det følgende gjelder for deg:

hvis du tar noen resept eller reseptfrie medisiner, urte forberedelse eller kosttilskudd
hvis du har allergi mot medisiner, mat eller andre stoffer
hvis du har en blødning eller blodpropp lidelse (for eksempel hemofili), magesår med aktiv blødning, eller ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom.

Viktig sikkerhetsinformasjon:

Du bør ikke bruke denne medisinen hvis du er allergisk mot Saw Palmetto, eller har visse vilkår. Før du tar så Palmetto, snakk med legen din, apotek, herbalist eller annet helsepersonell. Du kan ikke være i stand til å bruke dette produktet hvis du har:

leversykdom;
hjertesykdom;
en hjerterytmeforstyrrelse;
en historie med magesår, eller
astma eller andre åndedrettsforstyrrelse.

Erexin-V er en helt naturlig kosttilskudd som inneholder kun de fineste planteekstrakter, det er ingen skadelige bivirkninger når det tas som anvist. Mens det er ingen kjente bivirkninger, anbefales det at du følger doseringsanvisningen og aldri ta mer enn den anbefalte mengden. Hvis du har en medisinsk tilstand bør du først konsultere legen din før du tar Erexin-V.

Kjøpe Erexin-V