Kjøpe Eprofil (Vermox) Uten Resept

Kjøpe EprofilKjøpe Eprofil På Nettet Uten Resept

EPROFIL (VERMOX) INDIKASJONER


Eprofil brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av ormer som whipworm, Barnemark, rundorm, og hakeorm. Det er også brukt for å behandle infeksjoner forårsaket av mer enn ett av disse ormene på samme tid. Eprofil er en "antihelmintic," eller anti-orm, medisinering. Det forhindrer ormer i å vokse eller formere i kroppen din.

EPROFIL (VERMOX) INSTRUKSJONER


Bruk Eprofil som anvist av legen din.

Ta Eprofil med et fullt glass vann.
Eprofil tabletter kan svelges, tygges eller knuses og blandes med mat.
Ta alt av Eprofil som er skrevet ut til deg selv om du begynner å føle deg bedre. Dine symptomer kan begynne å forbedre før infeksjonen er helt behandlet.
Det kan være opp til tre dager etter behandling før ormen er fjernet fra magen og tarmene. Tiden det tar å kurere infeksjonen avhenger av hvor utsatt ormen er å Eprofil, og hvor raskt din egen fordøyelsessystemet er i bevegelse. Hvis infeksjonen ikke er blitt herdet i løpet av 3 uker, kan en andre behandling være nødvendig.
Fasting, avføringsmidler, og sletting vil ikke bidra til å kurere denne infeksjonen.
Behandling av familiemedlemmer og andre nærkontakter kan være nødvendig. Barnemark er spredt veldig lett til andre i nær kontakt med smittet person.
For å hindre reinfeksjon, må toaletter desinfiseres daglig, og klær, sengetøy, håndklær, og pyjamas må endres og vaskes daglig.
Hvis du glemmer en dose av Eprofil, ta den så snart som mulig. Hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke ta to doser samtidig.

Spør helsepersonell eventuelle spørsmål du måtte ha om hvordan du skal bruke Eprofil.

EPROFIL (VERMOX) LAGRING


Oppbevares Eprofil ved romtemperatur, mellom 59 og 86 grader F (15 og 30 grader C). Oppbevares beskyttet mot varme, fuktighet og lys. Ikke oppbevar på badet. Hold Eprofil utilgjengelig for barn og vekk fra kjæledyr.

EPROFIL (VERMOX) MER INFO:


Aktiv ingrediens: Mebendazole.

IKKE bruk Eprofil hvis:

du er allergisk mot noen av innholdsstoffene i Eprofil.

Noen medisinske tilstander kan samhandle med Eprofil. Rådfør deg med lege eller apotek dersom du har noen medisinske tilstander, spesielt hvis noe av det følgende gjelder for deg:

hvis du er gravid, planlegger å bli gravid, eller ammer
hvis du tar noen resept eller reseptfrie medisiner, urte forberedelse eller kosttilskudd
hvis du har allergi mot medisiner, mat eller andre stoffer
hvis du har visse problemer som følge av orm infeksjon (f.eks, hydatid sykdom)
hvis andre i hjemmet ditt har også orm infeksjon.

Noen legemidler kan samhandle med Eprofil. Imidlertid er ingen spesifikke interaksjoner med Eprofil kjent på dette tidspunkt.
Viktig sikkerhetsinformasjon:

Hvis symptomene ikke blir bedre i løpet av tre uker, eller hvis de blir verre, sjekk med legen din.
IKKE ta mer enn anbefalt dose eller bruk for lenger enn foreskrevet uten å sjekke med legen din.
Barnemark infeksjon sprer seg lett til familiemedlemmer og nære kontakter. For å hindre reinfeksjon: Desinfiser toalett og skifte og vaske undertøy, sengetøy, håndklær, klær, og pyjamas daglig. Ikke rist klær, håndklær eller sengetøy før vask. Vask hendene med såpe ofte i løpet av dagen, spesielt før du spiser og etter toalettbesøk. Ikke skrap det infiserte området eller plassere fingrene i munnen. Bruk sko.
Hele husstanden kan trenge å bli behandlet hvis en person i husstanden har pinworms. Sjekk med legen din for mer informasjon.
I flere dager etter behandling med Eprofil, rengjøre gulvet på soverommet ved å støvsuge eller fuktig mopping. Unngå tørr feiing fordi det kan hisse opp støv.
Laboratorietester, inkludert totalt antall blodceller og leverfunksjon, kan utføres mens du bruker Eprofil. Disse testene kan anvendes til å overvåke tilstanden eller sjekk for bivirkninger. Sørg for å holde alle lege og lab avtaler.
Eprofil bør brukes med ekstrem forsiktighet hos barn yngre to år, sikkerhet og effektivitet i disse barna har ikke blitt bekreftet.
Graviditet og amming: Eprofil kan forårsake skade på fosteret. Ikke bli gravid mens du bruker den. Hvis du tror du kan være gravid, bør du kontakte legen din. Du må diskutere fordeler og risiko ved bruk av Eprofil mens du er gravid. Det er ikke kjent om Eprofil er funnet i morsmelk. Hvis du er eller vil bli amming mens du bruker Eprofil, sjekk med legen din. Diskuter eventuelle risikoer til babyen din.

Alle legemidler kan gi bivirkninger, men mange mennesker har ingen, eller mindre, bivirkninger.

Sjekk med legen din dersom noen av disse vanligste bivirkningene vedvarer eller blir plagsom:

Diaré, magesmerter.

Oppsøk lege umiddelbart hvis noen av disse alvorlige bivirkninger forekommer:

Alvorlige allergiske reaksjoner (utslett, elveblest, kløe, pustevansker, tetthet i brystet, hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge), feber, frysninger, eller vedvarende sår hals, heshet, kramper, gulfarging av øyne eller hud .

Dette er ikke en komplett liste over alle bivirkninger som kan oppstå. Hvis du har spørsmål om bivirkninger, kontakt med helsepersonell.

Kjøpe Eprofil