Kjøpe Effederm (Retin-A 0,05) Uten Resept

Kjøpe EffedermKjøpe Effederm På Nettet Uten ReseptDrug Navn

Retin-A (Tretinoin)Narkotika bruksområder

Retin-A er ofte brukt for å forbedre utseende og tekstur i huden. Den gir en mild, overfladisk peel av epidermis. Retin-A har virkninger på både den overfladiske (epidermis) og de dype (dermis) deler av huden. Den store fordelen er å redusere effekten av sollys som skyldes aldring ved å øke hastigheten med hvilken overflaten cellene blir skiftet ut.Hvordan bruke

Påfør et tynt lag på berørte området en gang om dagen ved sengetid. Bruk en kompress eller bomullspinne for å bruke væsken. Vask hendene umiddelbart etter bruk. Ved hjelp av denne medisinen oftere eller i store mengder forbedrer ikke resultatene, men kan øke bivirkninger. Unngå påføring i nærheten av øynene, munnen, eller åpne kutt siden denne medisinen kan irritere sensitiv hud. Akne kan synes å forverres når medisinen er først brukt; fortsette behandlingen. Det kan ta tre til seks uker før full nytte av denne medisinen er sett. Bruk mild såpe når du vasker ansiktet ditt. Ikke vask ansiktet overdrevet. Slip såper, rensemidler, medisinert kremer og lotions kan øke hudirritasjon. Rådfør deg med lege eller apotek om deres bruk. Bruk andre akne preparater med forsiktighet mens du bruker denne medisinen.
Drug Class og Mechanism

Tretinoin er et derivat av vitamin A. Aktuelt Tretinoin brukes i behandling av mild til moderat akne og på hud som har blitt skadet av overdreven eksponering for solen. Tretinoin irriterer huden og fører til at cellene i huden til å vokse (deler) og dør hurtigere, det vil si, det øker omsetningen av celler. Antallet av lag av celler i huden egentlig er redusert. Hos pasienter med akne, nye celler erstatte celler av eksisterende kviser og rask omsetning av celler hindrer nye kviser fra forming. Ved en lignende mekanisme, kan Tretinoin redusere noen rynker, områder av mørknet hud og grove områder av huden, som alle forekommer i sol-skadet hud. Hos pasienter med solskadet hud, forbedringer i huden vanligvis blir sett i løpet av de første 3 til 4 ukers behandling. Brune flekker begynne å falme etter seks til åtte uker. Rynker reduseres eller forsvinne etter tre til seks måneder. Etter påføring på huden, blir en minimal mengde av medikament absorbert i kroppen.Ubesvarte Dose

Hvis du glemmer en dose, bruke det så snart som husket, ikke bruk hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gjenoppta vanlig doseringsplan. Ikke "dobbelt opp" dosen for å fange opp.Lagring

Oppbevar ved romtemperatur unna sollys. Ta vare på dette og alle medisiner utilgjengelig for barn.

Advarsler / forsiktighetsregler

Denne medisinen kan øke følsomheten for sollys, vind og kulde. Unngå langvarig eksponering for sol og sunlamps. Bruk beskyttende klær og bruk en effektiv solkrem. Denne medisinen bør brukes under graviditet hvis ikke strengt nødvendig. Det er ikke kjent om Retin-A vises i morsmelk. Konsultere legen din før du ammer.

Mulige bivirkninger

På grunn av muligheten for irritasjon, er det tilrådelig å starte behandling på et lite område av huden. Eksponering for sol eller ultrafiolette stråler forårsaker ytterligere irritasjon. Under behandling, bør en slik eksponering unngås så mye som mulig eller en solkrem bør brukes. I løpet av de første ukene av behandlingen kan det være en tydelig forverring av problemet. En slik reaksjon er helt normalt, fordi små cyster dypt i huden blir eliminert ved en akselererende hastighet. Denne medisinen kan øke følsomheten vind og kulde. Unngå langvarig eksponering for sol og sunlamps. Bruk beskyttende klær og bruk en effektiv solkrem. Hvis noen ingrediens bør føre til overfølsomhet, slutte å bruke.

Mer informasjon

Alvorlige bivirkninger er ikke sannsynlig. Slutt å bruke tretinoin aktuell og søke akutt legehjelp hvis du opplever en allergisk reaksjon (kortpustethet; lukking i halsen, hevelse i lepper, ansikt eller tunge, eller elveblest).
Du kan oppleve noen brennende, varme, stikking, prikking, kløe, rødhet, hevelse, tørrhet, flassing, eller irritasjon mens du bruker tretinoin aktuell. Hvis disse bivirkningene er overdreven, snakk med legen din. Du kan trenge en lavere dose eller mindre hyppig bruk av tretinoin aktuell.
Hvis du legger merke til en endring i huden din farge, bør du kontakte legen din.
Bivirkninger enn de som er listet opp her kan også forekomme. Snakk med legen din om noen bivirkning som virker uvanlig eller som er spesielt belastende.

Kjøpe Effederm