Kjøpe Delak (Oxytrol) Uten Resept

Kjøpe DelakKjøpe Delak På Nettet Uten Resept

DELAK (OXYTROL) INDIKASJONER


Delak (oksybutynin) reduserer muskelspasmer av blæren og urinveiene.

Delak depot hud patch brukes til å behandle symptomer på overaktiv blære, som for eksempel hyppig eller påtrengende vannlating, inkontinens (urinlekkasje), og økt nighttime vannlating.

Delak kan også brukes til formål som ikke er nevnt i denne medisinen guide.

DELAK (OXYTROL) INSTRUKSJONER


Bruk Delak akkurat som foreskrevet av legen din. Ikke bruk i større eller mindre mengder eller lenger enn anbefalt. Følg instruksjonene på resept etiketten.

Delak kommer med pasient instruksjoner for sikker og effektiv bruk. Følg disse instruksjonene nøye. Spør lege eller apotek dersom du har noen spørsmål.

For å bruke Delak patch, åpner den forseglede posen og fjerne beskyttelsesfilmen. Påfør depotplaster til et rent, tørt område på magen, hofte eller sete. Unngå hud som er fet, irritert eller skadet. Unngå å plassere plasteret på et hudområde som blir gnidd av en linning eller stramme klær.

Trykk på Delak plasteret på huden og trykk den godt ned med fingrene. Pass på at lappen er godt forseglet rundt kantene. Når riktig brukt, bør plasteret være på mens svømming eller bading.

La Delak patch på plass og bruke den for 3 til 4 dager. Du bør endre lappen to ganger per uke. Hver gang du bruker en ny patch, velg et annet hudområde på magen, hofte eller sete. Ikke påfør en patch til den samme huden to ganger i løpet av én uke.

Prøv å endre Delak lapp på de samme to dager i uken (for eksempel hver søndag og torsdag). Det er en kalender som er trykt på pakningen til dette medisiner for å hjelpe deg å etablere en jevn patch skiftende tidsplan.

Dersom plasteret faller av, kan du prøve å stikke den på igjen. Hvis det ikke blir værende på, erstatte den med en ny en, og bruke den til din neste ordinære patch skiftende dag. Ikke endre tidsplanen, selv om du påføre et nytt plaster for å erstatte en som har falt av.

Etter å ha fjernet en Delak patch, brett den i to slik at det kleber seg sammen og kaste den bort på et sted der barn eller kjæledyr ikke kan få til det.

Bruk babyolje eller mild såpe og vann for å fjerne eventuelle limrester som blir værende på huden din. Unngå å bruke sterke såper, alkohol, neglelakkfjerner, eller andre løsemidler som kan irritere huden din.

Den Delak oppdateringen kan brenne huden din hvis du ha lappen under en MR (magnetisk resonans imaging). Fjern plasteret før under en slik test. Hold Delak lapp i den forseglede posen før du er klar til å bruke det.

DOSERING

Voksne: Vanlig dose er 5 mg to eller tre ganger om dagen. Dette kan økes til et maksimum på 5 mg fire ganger daglig for å oppnå en klinisk respons forutsatt at bivirkninger tolereres.

Eldre (inkludert skrøpelige eldre): Halveringstiden er økt hos eldre. Derfor, en dose på 2,5 mg to ganger om dagen, spesielt hvis pasienten er skrøpelig, vil trolig være tilstrekkelig. Denne dosen kan bli titrert opp til 5 mg to ganger daglig for å oppnå en klinisk respons gitt bivirkningene er godt tolerert.

Barn (under 5 år): Ikke anbefalt.

Barn (over 5 år): Nevrogen blære ustabilitet: den vanlige dosen er 2,5 mg to ganger om dagen. Denne dosen kan titreres oppover til 5 mg to eller tre ganger om dagen for å få en klinisk respons forutsatt at bivirkninger er godt tolerert. Nocturnal enuresis: den vanlige dosen er 2,5 mg to ganger daglig. Denne dosen kan titreres oppover til 5 mg to eller tre ganger om dagen for å få en klinisk respons forutsatt at bivirkningene blir tolerert. Den siste dosen bør gis før sengetid.

DELAK (OXYTROL) LAGRING


Lagre denne medisinen ved romtemperatur i en tett lukket beholder, borte fra varme og lys.

DELAK (OXYTROL) MER INFO:


Aktiv ingrediens: Oxybutynin

Ikke bruk Delak hvis du er allergisk mot oksybutynin, eller hvis du har:

ubehandlet eller ukontrollert glaukom;

en blokkering i fordøyelsessystemet (mage eller tarm), eller

hvis du har nedsatt vannlating eller er ute av stand til å urinere.

For å være sikker kan du trygt bruke Delak, fortelle legen din hvis du har noen av disse andre forholdene:

glaukom;

leversykdom;

nyresykdom;

myasthenia gravis;

en forstørret prostata;

en intestinal lidelse, så som ulcerøs kolitt, eller

en magelidelse som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller treg fordøyelse.

FDA graviditet kategori B. Delak forventes ikke å være skadelig for en ufødte baby. Fortell legen din dersom du er gravid eller planlegger å bli gravid under behandlingen. Det er ikke kjent om oksybutynin går over i morsmelk eller hvis det kan skade en pleie baby. Ikke bruk Delak uten å fortelle legen din hvis du ammer en baby.

Viktig sikkerhetsinformasjon:

Før du bruker Delak, fortelle legen din hvis du regelmessig bruker andre medisiner som gjør deg søvnig (for eksempel forkjølelse eller allergi medisin, beroligende midler, narkotiske smerte medisin, sovetabletter, muskel relaxers, og medisin for beslag, depresjon, eller angst). De kan legge til søvnighet forårsaket av oksybutynin.

Fortell legen din om alle andre medisiner du bruker, spesielt:

atropin (Donnatal, og andre);

belladonna;

dicyclomine (Bentyl);

glycopyrrolate (Robinul);

hyoscyamin (Anaspaz, Cystospaz, Levsin, og andre);

mepenzolate (Cantil);

methantheline (Provocholine);

methscopolamine (Pamine);

Propantheline (Pro-Banthine);

skopolamin (Transderm-Scop);

et antibiotikum som klaritromycin (Biaxin), dalfopristin / quinupristin (Synercid), erytromycin (EES, EryPed, Ery-Tab, Erythrocin, Pediazole), eller telitromycin (Ketek), eller

soppdrepende medisin som itrakonazol (Sporanox), ketokonazol (Extina, Ketozole, Nizoral, Xolegal), mikonazol (Oravig), eller vorikonazol (VFEND).

Denne listen er ikke komplett og andre legemidler kan samhandle med Delak. Fortell legen din om alle medisiner du bruker. Dette inkluderer resept, over-the-counter, vitamin og urteprodukter. Ikke start en ny medisin uten å fortelle legen din.

Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du har noen av disse tegnene på en allergisk reaksjon på Delak: elveblest, pustevansker, hevelser i ansiktet, lepper, tunge eller svelg. Slutt å bruke Delak og ringe legen din med en gang hvis du har en alvorlig bivirkning som for eksempel:

feber med varm, tørr hud;

ujevn hjerterytme;

smerter eller svie når du tisser;

urinering mindre enn vanlig eller ikke i det hele tatt, eller

alvorlig kløe, svie, eller blemmer som ikke rydde opp innen flere timer etter fjerning av hud patch.

Mindre alvorlige Delak bivirkninger kan omfatte:

mild hud kløe, svie, rødhet, eller misfarging der en patch ble slitt;

svimmelhet, tretthet, svakhet;

tørre øyne, tåkesyn;

tørr munn;

varme, prikking eller rødhet under huden din;

kvalme, oppkast, magesmerter;

forstoppelse eller diaré;

tett nese;

ryggsmerter;

følelse av uro, eller

søvnproblemer (søvnløshet).

Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og andre som kan oppstå. Ring legen din for medisinske råd om bivirkninger.

Kjøpe Delak