Kjøpe Bicadex (Casodex) Uten Resept

Kjøpe BicadexKjøpe Bicadex På Nettet Uten Resept

BICADEX (CASODEX) INDIKASJONER


Bicadex er indikert for bruk i kombinasjonsterapi med et luteiniserende hormon-frigjørende hormon analog for behandling av Trinn D2 metastatisk karsinom i prostata.

BICADEX (CASODEX) INSTRUKSJONER


Ta Bicadex akkurat som foreskrevet av legen din. Ikke ta i større eller mindre mengder eller lenger enn anbefalt. Følg instruksjonene på resept etiketten.

Bicadex er gitt som en del av en kombinasjon prostatakreft behandling med et annet medikament kalt et luteiniserende (LOO-tee-in-ize-ing) hormon-frigjørende hormon, eller LHRH. Denne medisinen hindrer testiklene fra å produsere testosteron.

Behandling med Bicadex og LHRH startes vanligvis på samme tid. Følg legens instruksjoner.

Bicadex er vanligvis tas en gang per dag i morgen eller kveld. Du kan ta medisinen med eller uten mat. Prøv å ta medisinen på samme tid hver dag.

LHRH gis som en injeksjon eller en liten implantat injiseres gjennom en nål under huden rundt navlen. LHRH injeksjoner gis i intervaller som en gang hver 4. uke. Følg legens instruksjoner.

Legen din kan noen ganger endre dosen å sikre at du får de beste resultatene. Ikke slutt å ta Bicadex uten legens råd. Hvis du stoppe behandlingen brått, kan tilstanden bli verre.

For å være sikker på at denne medisinen hjelper din tilstand, og er ikke forårsaker skadelige effekter, vil prostata og leverfunksjonen må kontrolleres med hyppige blodprøver. Gå ikke glipp av noen planlagte avtaler.

Hvis du glemmer en dose - ta den glemte dosen så snart du husker. Hopp over den glemte dosen hvis det er nesten tid for neste planlagte dose.

DOSERING

Anbefalt dose for Bicadex (bikalutamid) terapi i kombinasjon med en LHRH analog er en 50 mg tablett en gang daglig (morgen eller kveld), med eller uten mat. Det anbefales at Bicadex (bikalutamid) tas på samme tid hver dag. Behandling med Bicadex (bicalutamid) skal startes på samme tid som behandling med en LHRH analog.

BICADEX (CASODEX) LAGRING


Lagre ved kontrollert romtemperatur, 20 ° -25 ° C (68 ° -77 ° F).

BICADEX (CASODEX) MER INFO:


Bicadex er en anti-androgen. Det fungerer i kroppen ved å forhindre handlingene til androgener (mannlige hormoner).

Før du tar Bicadex, fortelle legen din hvis du har en leversykdom, diabetes, eller noen annen alvorlig sykdom. Bicadex gis som en del av en kombinasjons prostatakreft behandling med et annet medikament som forhindrer testiklene fra å produsere testosteron.

Legen din kan noen ganger endre dosen å sikre at du får de beste resultatene. Ikke slutt å ta Bicadex uten legens råd. Hvis du stoppe behandlingen brått, kan tilstanden bli verre.

For å være sikker på at Bicadex hjelper din tilstand, og er ikke forårsaker skadelige effekter, vil prostata og leverfunksjonen må kontrolleres med hyppige blodprøver. Gå til legen din regelmessig.

Ring legen din med en gang hvis du har en alvorlig bivirkning som brystsmerter, kortpustethet, hevelse, blod i urinen, eller magesmerter med tap av appetitt, mørk urin, og gulfarging av hud eller øyne.

Bicadex bør aldri bli tatt av en kvinne eller et barn. Selv Bicadex skal ikke brukes av kvinner, kan dette medisiner kan forårsake fødselsskader dersom en kvinne blir utsatt for det i løpet av svangerskapet.Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du har noen av disse tegnene på en allergisk reaksjon: elveblest, pustevansker, hevelser i ansiktet, lepper, tunge eller svelg.

Ring legen din med en gang hvis du har en alvorlig bivirkning som for eksempel:

brystsmerter, hoste eller problemer med å puste;
kortpustethet, selv med mild anstrengelse;
hevelse i hender eller føtter;
feber, frysninger, muskelsmerter, influensa symptomer;
blek hud, lett blåmerker eller blødning;
blod i urinen, eller
kvalme, smerter i øvre del av magen, kløe, mørk urin, leire-farget avføring, gulsott (gulfarging av hud eller øyne).

Mindre alvorlige Bicadex bivirkninger kan omfatte:

hetetokter;
brystsmerter eller hevelse;
svakhet, svimmelhet;
ryggsmerter, bekkensmerter, ledd-eller muskelsmerter;
økt nighttime vannlating;
urolig mage, oppkast, diaré eller forstoppelse;
vekt endringer;
impotens, tap av interesse for sex, eller problemer med å ha en orgasme;
svimmelhet, hodepine, eller
sår hals, rennende nese eller andre forkjølelsessymptomer.

Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og andre som kan oppstå. Ring legen din for medisinske råd om bivirkninger.

Kjøpe Bicadex