Kjøpe Arial (Serevent) Uten Resept

Kjøpe ArialKjøpe Arial På Nettet Uten Resept

ARIAL (SEREVENT) INDIKASJONER


Arial brukes for å forebygge astma angrep. Salmeterol er en bronkodilatator. Det fungerer ved å slappe av musklene i luftveiene for å bedre pust. Det vil ikke behandle en astma angrep som allerede har begynt.
Arial blir også brukt til å behandle kronisk obstruktiv lungesykdom (COPD), inkludert kronisk bronkitt og emfysem.
Det kan også brukes til andre formål som ikke er nevnt i denne medisinen guide.

ARIAL (SEREVENT) INSTRUKSJONER


Arial kan øke risikoen for astma-relaterte dødsfall. Bruk bare foreskrevet dose av Arial, og ikke bruke den lenger enn legen anbefaler. Følg alle pasient instruksjoner for sikker bruk. Fortell legen din dersom symptomene ikke bedres etter en ukes behandling. Bruk ikke Arial å behandle et astmaanfall som allerede har begynt. Det vil ikke fungere raskt nok. Bruk bare et hurtigvirkende innånding medisiner.

Astma er ofte behandlet med en kombinasjon av forskjellige stoffer. Hvis du bruker Arial å behandle astma, må du bruke den sammen med en annen astmakontroll medisiner. Bruk alle dine medisiner som anvist av legen din. Snakk med legen din hvis medisiner ikke ser ut til å fungere like godt i behandling eller forebygging av angrep. Ikke endre doser eller medisiner tidsplan uten råd fra legen din.

Hvis du bruker Arial å forhindre anstrengelsesutløst astma, bruke medisinen 30 minutter før trening, eller som anvist av legen din. La det gå minst 12 timer å passere før du bruker medisinen igjen.

Arial Diskus er en pulverform av Arial som kommer med en spesiell inhalator forhåndslastet med blisterpakninger med oppmålte doser av medisinen. Enheten åpner og laster en blemme hver gang du bruker inhalatoren. Dette apparatet er ikke til å brukes sammen med et avstandsstykke.

Bruk Arial regelmessig for å få mest mulig nytte. Få din resept etterfylt før du går tom for medisin.

Ikke slutte å bruke Arial uten først å snakke med legen din. Astma symptomer kan bli verre etter at du slutter å bruke medisinen. Hvis du også bruke en steroid medisiner, ikke slutte å bruke steroider plutselig, eller du kan ha ubehagelige abstinenssymptomer. Snakk med legen din om å ta mindre og mindre av steroidet før du stopper helt. Oppsøk lege dersom du tror noen av dine astma medisiner ikke fungerer så godt som vanlig.

Kjøpe Arial